När det gäller webbutiker och du är kund, kommer du då i första hand att välja en webbutik som har ett stort sortiment av kläder? Kanske kommer du att välja den som har ett mindre sortiment men som marknadsför sig genom att tala om sin kvalitet. Här är det många som har svårt att välja och det är väl egentligen ingen som kan säga vilket av desstumblr_inline_mpgrm1GPDu1qz4rgpa två olika val som är det rätta. Det roliga är faktiskt att du som kund egentligen inte alls behöver välja. Idag finns det på nätet så många olika webbutiker som säljer kläder, att du enkelt kan hitta en bra butik med bra priser som har ett stort sortiment av just kvalitetsprodukter.

Om du nu är den som ska öppna en webbutik som säljer kläder på nätet. Vad är det då som är viktigast gällande ett stort sortiment eller hög kvalitet? Naturligtvis kommer du alltid tjäna på att ha en hög kvalitet, men du kommer inte att kunna ha det om du inte kan hålla samma låga priser som dina konkurrenter. Här handlar det nästan som ny butik på nätet att vara den som har lägre priser än konkurrenterna, och detta kan bli väldigt svårt med en butik som säljer populära kvalitetsprodukter som samtidigt är nya.

Här kommer du då som tidigare nämnts att tjäna på att ha ditt eget sortiment av kläder, i en nisch som du kontrollerat redan är populär på nätet. Har du egna produkter som redan har en hög popularitet i andra märken, kommer du. om du samtidigt kan erbjuda en högre kvalitet, ha mycket stora chanser att slå dig in på denna marknad. Här kan sortimentet vara stort eller litet, vilket då inte spelar så stor roll då det kan vara du som är både försäljare och tillverkare av dina kläder.