ByggmaterialÄr det dags att renovera hemma? Självklart går det att hitta bra material även på nätet. Du bör tänka likadant när du handlar på nätet som i vanliga fysiska butiker, nämligen att du får vad du betalar för. Billigt behöver inte alltid betyda att varan är dålig, men när det gäller redskap och verktyg är de lite dyrare alternativen oftast bättre. De är i regel mer hållbara, tål hårdare tag och är mer kraftfulla. Att köpa det billigaste kan betyda att du snart måste köpa nya verktyg igen, i längden kan alltså det lite dyrare alternativet ändå bli mer ekonomiskt.

Välkända byggföretag på nätet

Många stora byggföretag finns numera även på nätet och har en webbshop. Fördelarna är att du får det hemkört eller kan hämta ut det i den närmsta butiken. Du kan i lugn och ro se vilket sortiment som finns tillgängligt och i vissa fall går det att bevaka en produkt som du är intresserad av, men som tillfälligt är slut. När varan åter kommer in i lager får du ett mejl till din inkorg.

En bra sida när du ska renovera hemma är www.bomaster.se. På sidan finns massa tips och råd för mer omfattande renovering, samt inrednings- och trädgårdstips.

Köp med fri frakt

Flera byggföretag på nätet levererar med fri frakt. Ett av dessa är Skånska byggvaror, som håller bra kvalitet på sina produkter och dessutom har snabb frakt. Företaget har funnits sedan 1964 och har det mesta för att bygga ett uterum, stuga, renovera badrummet eller för att bygga ett växthus. Byggmax är en stor kedja som finns över hela landet, och även på nätet. På deras hemsida kan du välja den butik som ligger närmast dig och direkt se vilka produkter som det aktuella varuhuset har inne. På nätet erbjuder de ett extra stort sortiment och de har även lagt ut korta instruktionsfilmer, som ska hjälpa dig i din renovering.